راهنمای اقامت در کشور قبرس

cyprus12 راهنمای اقامت در کشور قبرس

به نقل از آلبیون : با خرید ملک در قبرس شما می توانید اقامت سالیانه و یا دایم دریافت نمایید. طبق قوانین قبرس مالک یک ملک می تواند بدون محدودیت تعدد سفر در طول سال از ملک خود استفاده نماید. این موضوع شامل هر گونه ملکی می شود و ارتباطی با قمیت ملک نیز ندارد. ویزای صادر شده در این حالت چندباره و یکساله است. البته ممکن است بار اول ۶ ماهه صادر شود.
در این موارد بسیار دقت کنید، چرا که عدم آشنایی با قوانین و شرایط کشور ثالث می تواند ضررهای بزرگی را به شما بزند. به همین خاطر برای دریافت اطلاعات کافی در مورد شرایط و امکانات موجود با سفارت قبرس در تهران تماس بگیرید.
طبق قوانین جدیدی که در سال ۲۰۰۹ مصوب شد، مالکان املاک با ارزش بالا تر از ۳۰۰۰۰۰ یورو می توانند اقامت دایم درخواست نمایند. برای این درخواست می بایست شرایط زیر را دارا باشد:
- خرید ملک به ارزش بالاتر از سیصد هزار یورو (با وام یا بدون وام بانکی)
- اثبات به اداره مهاجرت که شخص برای استفاده شخصی و اقامت از این ملک استفاده خواهد کرد. مانند پرداخت قبوض ماهیانه، داشتن حساب بانکی فعال در قبرس و …
- شواهد مستند دال بر توانایی مالی مقیم بر اداره زندگی و تامین هزینه ها مانند درآمد در ایران یا هر کشور دیگر و یا دارا بودن کسب و کار در قبرس
- ارایه این مدارک توسط وکیل رسمی در زمانی حدود ۶ الی ۷ ماه به نتیجه می رسد. البته در زمان خرید ملک، متقاضی ویزای یک ساله دریافت می کند و تا زمان بررسی نهایی نیز می تواند به دفعات به قبرس سفر نمایید.
این روند پس از مدت زمان ۲ تا ۴ سال در صورت ارائه درخواست به اداره مهاجرت قبرس جنوبی، پیگیری وکــلای مربوطه و عدم داشتن هرگونه سوء پیشینه در طی اقامت در قبرس، منجر بـه اخذ اقامت دائم در قبرس جنوبی خواهد شد.
لازم به ذکر است که فقط قبرس جنوبی شامل شرایط عنوان شده می باشد و قبرس شمالی بـه هیچ عنوان عضو اتحادیه اروپا نبوده و کشوری ترک نشین و مستقل از قبرس جنوبی است. لذا افرادی که در قبرس جنوبی ملکی خریداری نموده اند، قادر خواهند بود به کشورهای عضو پیمان شینگن بدون ویزا سفر نمایند.
قبرس شمالی در سال ۱۹۷۴ توسط دولت ترکیه اشغال شد و در حال حاضر توسط اتحادیه اروپا به رسمیت شناخته نمی-شود. خرید ملک در این بخش با توجه به عدم اطمینان از صحت مالکیت واقعی توسط اتحادیه اروپا و وکلای بین المللی توصیه نمی گردد. به همین دلیل قیمت ها در قبرس شمالی گاهی تا ۵ برابر از قبرس جنوبی کمتر هستند. البته در حال حاضر نیز قوانین جدیدی در کشور قبرس جنوبی وضع گردیده که خریدران املاک خواهند توانست به برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون گرفتن ویزا سفر نمایند.
اما با خرید ملک به ارزش کمتر از ۳۰۰ هزار یورو می توان حداکثر ۶ مــاه در ســال بصورت پیوسته یا گسسته، در ملک خریداری شده اقامت داشته و مابقی روزهای سال، باید در ایران اقامت داشته باشید. ممکن است با شرایط خاصی این مدت به بیش از شش ماه تمدید گردد.
هنگام خرید ملک دقت کنید که سازنده دارای مجوز احداث ساختمان باشد. این مجوز تضمین اصلی سند مالکیت شما در آینده است. تمام جزئیات باید به طور دقیق در قرارداد خرید ذکر شده باشد. پس از انعقاد قرارداد فروشنده موظف به ثبت آن ظرف مدت یک هفته در اداره ثبت زمین یا Land registry و تحویل رسید آن به خریدار است. چنانچه تا حداکثر ۶۰ روز برای ثبت قرارداد اقدام نگردد، از نظر این اداره قرارداد باطل محسوب شده و باید قرارداد جدید نوشته شود. ثبت قرارداد در این اداره تضمین می کند که ملک مورد نظر پیش از این به کسی فروخته نشده و پس از آن نیز به کس دیگری واگذار نمی شود و فردی که قرارداد فروش را امضاء کرده، مالک پروژه مورد نظر است و اصولا چنین آپارتمانی در این اداره ثبت شده و وجود خارجی دارد.
چنانچه از سوی فروشنده پیشنهاد وام بانکی مطرح شود، حتما باید در قرارداد ذکر گردد. در این صورت چنانچه تغییراتی در قوانین بانکی ایجاد گردد، فروشنده موظف به برآورده نمودن خواسته شما می باشد. خرید ملک در قبرس برای متقاضی تسهیلات کاری یا اقامتی ایجاد نمی کند. چنانچه فرد مایل به کار در قبرس باشد، باید از مراجع ذیصلاح نسبت به اخذ اجازه کار اقدام نماید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>